KONYA / DOĞANHİSAR - KARAAĞA ORTAOKULU

KARAAĞA ORTAOKULU

Karaağa Mahallesi Sabahattin Tutuş Caddesi No63 Doğanhisar / KONYA
Vizyon
HEDEF KİTLEMİZİ; Bilgiyi üretebilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı ve özgür düşünebilen, düşündüğünü, ifade edebilen, çevresiyle barışık, Atatürk ilke ve İnkılaplarını, bu çizgide bir demokrasi ve anlaşısını benimsemiş; milli değerlere sahip, gelecek yüzyılın ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaratıcı çözümleri, alışılmış çözümlerin üzerinde tutan. sorunlara yaratıcı ve yapıcı çözümler üretme çabasında olan, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloga açık, meraklı, girişimci, tutarlı, planlı ve ilkeli olan, insanlığın temsilcisi olarak YETİŞTİRMEKTİR
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına, Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, ana dilini etkili bir şekilde kullanabilen, öz güvene sahip, ailesini, vatanını ve milletini seven; bedensel ve düşünsel emeğe saygılı; en iyiye ulaşmayı amaç edinmiş, araştırmacı, ihtiyaçlara ve sorunlara yaratıcı çözümler üretebilen, tutarlı ve ilkeli, toplumuna yararlı... Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21.yüzyıla hazırlamak için VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.
Yatakhane Koğuşu :5
Otopark:1
KALORİFER (KÖMÜR)
Ulaşım
ULAŞIM SERVİSLERLE VEYA ŞAHSİ ARAÇLARLA YAPILMAKTADIR. DOĞANHİSAR-AKŞEHİR YOLU ÜZERİNDE OLUP SAAT BAŞI OTOBÜS MEVCUTTUR.
SERVİS MEVCUT
KARAAĞA MAHALLESİ SEBAHATTİN TUTUŞ CD. NO:63 DOĞANHİSAR /KONYA
OKULUMUZ KONYA İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 130 KM. DOĞANHİSAR İLÇE MERKEZİNE 7 KM.